2010. augusztus 7., szombat

Ott vagyunk a Goldenblog 2010 Hírkategória 50-es listáján!

Nagy megtiszteltetés érte a Tűzhányó blog szerkesztőit! Felkerültünk a Goldenblog 50-es listájára a Hírblogok kategóriában! Különösen örülünk ennek, mivel ahogy olvastuk, több mint 600 nevezés érkezett ebben a kategóriában. Köszönjük a támogatást és igyekszünk továbbra is megfelelni a megtisztelő bizalomnak!
Idén március 22-én indultunk azzal a céllal, hogy szakmailag hiteles tájékoztatást adjunk a Föld egyik legmegrendítőbb természeti folyamatáról, a vulkáni működésről. Már az elején akadt bőven dolgunk, mivel az izlandi Eyjafjöll vulkán kitörése bőven adott lehetőséget nekünk arra, hogy kifejtsük véleményünket, kommentáljuk, esetenként előre jelezzük a várható eseményeket. Volt olyan nap, amikor több mint 8000 ezer látogatás érkezett blogunkra. Most, valamivel több mint 4 hónapos működés alatt közel járunk a 100 ezres látogatáshoz, 38 követőnk van, 175 bejegyzést tettünk, nagy megtiszteltetés számunkra, hogy híreinket többször idézte az Inforádió honlapja!
Célunk továbbra is az, hogy ismereteket nyújtsunk arról, hogy hol, miért és hogyan működnek a Föld tűzhányói, hogyan hatnak a társadalmakra, mit csinálnak a vulkanológusok, mik a céljaik és min dolgozunk mi itt a Kárpát-medencében! Emellett, szervezzük a Vulkán Napokat, legközelebb a Kutatók éjszakája rendezvényen adunk változatos programot kicsiknek és nagyoknak. Találkozzunk az ELTE-n szeptember 24-én!

Best Blogger Tips

1 megjegyzés: